ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΟΛ

  Σας προσκαλούμε στην Τελετή Λήξης του Α.Ο.Λαγονησίου για το 2019 που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Ιουνίου και ώρα 19:00μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΟΛ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε  στην Τελετή Λήξης 2018 του Ομίλου μας που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο » Ν. Κακλαμανάκης» στο Λαγονήσι την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00μμ. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!    

7o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ -Α.Ο. ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Φεστιβάλ Γυμναστικής που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Λαγονησίου υπό την αιγίδα του Δήμου Σαρωνικού και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας. Στο κατάμεστο γήπεδο «N. Kακλαμανάκης» είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προγράμματα τους 12 Περισσότερα

7o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ – Α.Ο. ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  7ου  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ         19:00 ΕΝΑΡΞΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ    19:15 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΟΛ       19:30 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Α.Ο. Λαγονησίου   «Η Παραλία»        Προπονητές: Σπυριδής Γιώργος – Γιαπτσέ Βάσια Α.Σ.Πρωτοπορία- Ελληνοαγγλική Αγωγή «Στόχος μου το ταξίδι» Περισσότερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Την Κυριακή 1 Απριλίου, ο παλαιστικός σύλλογος Ραφήνας Πικερμίου, διοργανώνει την δεύτερη συνάντηση ατομικών Προγραμμάτων ρυθμικής γυμναστικής. Θα είμαστε όλοι εκεί!