ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΚΑ

 

 

Στην μνήμη του Δημήτρη Μπασούρη έγινε η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΣΚΑ.

Τιμήθηκαν οι διεθνής παίκτριες της Εθνικής Γυναικών, όπως και τα μέλη της γαλανόλευκης,  για την 4η θέση στο Ευρωμπάσκετ  και ακολούθησαν οι βραβεύσεις των σωματείων που διακρίθηκαν την περασμένη σεζόν.

Απο τον Αθλητικό Όμιλο Λαγονησίου παρευρέθηκαν και παρέλαβαν τα μετάλλιά τους  η ομάδα των κοριτσιών «Κορασίδες-Νεάνιδες» καθώς και οι προπονητές τους Τσοπανάκη Βαλάντη και Καραμολέγκος Γεώργιος για την άνοδό τους στην πρώτη τριάδα της Α΄ ΕΣΚΑ .

Δείτε το βίντεο της βράβευσης εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=v6Jm3PdL2Qw&feature=youtu.be

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην ομάδα μας!!

 

Παρακάτω η ομιλία  του προέδρου της ΕΣΚΑ κου  Αλεξόπουλου :

«Συνεχίζοντας μια παράδοση χρόνων που οι προκάτοχοί μου φρόντισαν να κληροδοτήσουν στην πρώτη Ένωση της χώρας στο χώρο της καλαθοσφαίρισης, είναι ανάγκη να αναφερθώ στο δημιουργικό της έργο.

Είναι ανάγκη να σας πω ότι και η χρονιά που μόλις ξεκίνησε δεν είναι σπαρμένη με ροδοπέταλα. Έχει δυσκολίες και απαιτήσεις ταυτόχρονα. Θέλει σύνεση, συνέπεια και επιμονή! Θέλει αγάπη, φροντίδα και μεράκι! Θέλει πολύ δουλειά. Είμαστε αλήθεια περήφανοι, μπορούμε να αισιοδοξούμε, γιατί σε αυτό το κακοτράχαλο δρόμο που καλούμαστε να βαδίσουμε, έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση της Ομοσπονδίας μας και ιδίως του Προέδρου μας κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου, την συνεχή προσπάθεια όλων των φορέων του αθλήματος για την βελτίωση και την αναβάθμιση του χώρου μας σε όλα τα επίπεδα και την στήριξη όλων ανεξαρτήτως των σωματείων μας.

Αν τώρα σε όλα αυτά, προσθέσουμε και την  εντυπωσιακή αύξηση των σωματείων μας, φθάνοντας στον μαγικό αριθμό των 186, τότε είναι βέβαιο ότι μπορούμε να μηδενίσουμε τα όποια προβλήματα και να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον που μας ανήκει.

Κόντρα στην ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική κατάσταση που είμαστε υποχρεωμένοι να βιώσουμε και ενάντια στις όποιες δυσκολίες, εμείς δίνουμε υπόσχεση να  συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακατάπαυστα, να συνεχίσουμε ν’ αγωνιζόμαστε ενάντια στις δυσκολίες και να προστατεύουμε το φυτώριο του ελληνικού μπάσκετ, που μας έχουν εμπιστευτεί. Είναι επιτακτική ανάγκη να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλουν, η ΕΟΚ, τα σωματεία μας, τα παιδιά μας. Με αυτή την υπόσχεση και με γνώμονα το συμφέρον της ΕΣΚΑ, θα δουλέψουμε συντεταγμένοι στις αρχές, τις αξίες και τους κανόνες της Ομοσπονδίας μας, για να προσφέρουμε στα σωματεία μας το καλύτερο και στην Ένωσή μας τα πάντα!

Τελειώνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο Διοικητικό Συμβούλιο, το προσωπικό της Ένωσης, τους διαιτητές και τους κριτές μας, γιατί χωρίς  όλους αυτούς δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ στους περίπου τον χρόνο 11.000 αγώνες των σωματείων της Ένωσής μας, δεν θα μπορούσα να δώσω στα σωματεία μας την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών για την διεξαγωγή όλων ανεξαρτήτως των αγώνων σε όλα τα πρωταθλήματά μας. Να ευχηθώ σε όλους υγεία, δύναμη και αγάπη για τη νέα χρονιά και επιτυχίες σε όλα τα σωματεία μας στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις! Καλή χρονιά σε όλους».