ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

 

Την Κυριακή  24/2/19 πραγματοποιήθηκε στης εγκαταστάσεις μας όπως είχε αναγγελθεί  Φιλανθρωπικός Αγώνας Καλαθοσφαίρισης μεταξύ των γονέων, προπονητών και αθλητών προκειμένου να ενισχυθεί η οικογένεια προπονητή που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Αθλητικός ‘Ομιλος Λαγονησίου με αίσθημα ευθύνης πάντοτε, όπως και τώρα  δείχνει την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή του σε όλους τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν πραγματική ανάγκη και με τέτοιες εκδηλώσεις τιμά την ίδια του την οικογένειά του.

Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν την Φιλανθρωπική προσπάθεια μας είτε παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, είτε όχι, όλους τους αθλητές του Ομίλου μας και τους γονείς τους καθώς και για την ενεργό συμμετοχή της ομάδας Μπάσκετ Σαρωνίδας που από την πρώτη στιγμή συμμετείχε ενεργά σε αυτό τον αγώνα ανθρωπιάς.

 Τέλος ευχαριστούμε για την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή του τον Δήμαρχό μας κ. Γεώργιο Σοφρώνη ο οποίος αγωνίστηκε μαζί με τους αθλητές και τους γονείς  συμβάλλοντας ενεργά στην επιτυχία της εκδήλωσης μας. Παρόντες και αρκετοί δημοτικοί, τοπικοί και υποψήφιοι σύμβουλοι.

Αν κάποιος επιθυμεί να προσφέρει επιπλέον οικονομική βοήθεια, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την γραμματεία του ΑΟΛ στο τηλέφωνο 22910 71190.